top of page

Ώρα για περιποίηση & beauté στο"the Beauty Mix"!


Hello darlings!

Επιστρέφουμε δυναμικά, με ένα άρθρο αφιέρωμα στο αγαπημένο μου nail bar στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Το "The Beauty Mix" βρίσκεται στην οδό Αδραμυτίου 36 και παρότι μετρά λίγα χρόνια λειτουργίας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον τομέα της περιποίησης και της ομορφιάς.

Αν ρωτάς εμένα γιατί συμβαίνει αυτό,θα σου απαντήσω πως πιθανόν οφείλεται στην άμεση εξυπηρέτηση,την καθαριότητα και υγιεινή του χώρου & των εργαλείων που αξιοποιούνται και φυσικά σε κερδίζει σίγουρα η αισθητική του χώρου καθώς και τα εξαιρετικά προϊόντα που χρησιμοποιούν!

Οι υπηρεσίες ομορφιάς που μπορείς να διαλέξεις είναι αρκετές για να καλύψουν κάθε beauty ανάγκη σου! Εκτός από τα προφανή,δηλαδή: μανικιούρ και πεντικιούρ, το "The Beauty Mix" παρέχει κι άλλες υπηρεσίες όπως είναι: μακιγιάζ,μασάζ,αποτρίχωση καθώς και περιποίηση μαλλιών.

Προσωπικά δοκίμασα τις υπηρεσίες μανικιούρ,μακιγιάζ και περιποίησης μαλλιών και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα!

Και φυσικά επιλέξαμε τεχνικές και στυλ που ταιριάζουν στο δικό μου προσωπικό γούστο. Υπάρχουν άπειρες επιλογές σε χρώματα βερνικιών,χτενισμάτων και πολλών ακόμα που μπορείς να διαλέξεις προσαρμοσμένα στην δική σου διάθεση και στο προσωπικό σου στυλ!

Επειδή λοιπόν όπως καλά θα κατάλαβες,έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένη και ικανοποιημένη από τον χώρο και τις παροχές του,αποφασίσαμε σε συνεργασία με το "The Beauty Mix" να προσφέρουμε δώρο σε 2 τυχερούς νικητές ορισμένες υπηρεσίες ομορφιάς,για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού,μείνε συντονισμένη στα Social Media του Blog!

Τελειώνοντας,μην ξεχάσεις να κλείσεις άμεσα το ραντεβού σου στο τηλέφωνο: 2109315720 και να ενημερώνεσαι σχετικά με τα νέα του καταστήματος στα social media τόσο στο https://www.facebook.com/tbeautymix/ & στο

Featured Posts
Ελέγξτε πάλι σύντομα
Μείνετε συντονισμένοι...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page