top of page

Don't you know that you're toxic? ή αλλιώς οι "τοξικοί" άνθρωποι.

Αγαπητά μου παιδιά, σίγουρα στην ζωή σας έχετε πετύχει ανθρώπους με ιδιαίτερες και "παράξενες" προσωπικότητες. Άλλος σιχαίνεται να ακουμπάει άλλους ανθρώπους, άλλος δεν μπορεί την πολυκοσμία, άλλος δεν αντέχει να μένει μόνος ούτε δευτερόλεπτο και άλλος απλά δεν σταματάει να βάζει γλώσσα μέσα του. Όλοι εμείς διαφέρουμε μεταξύ μας, έχουμε όμως κάτι κοινό, χρειαζόμαστε ως ένα βαθμό-τουλάχιστον- μια παρέα.

Αυτή η διαπίστωση, είναι κάτι που όλοι συνειδητοποιούμε αργά ή γρήγορα. Το θέμα είναι, πως αποφασίζουμε να διακρίνουμε τους "τοξικούς", δηλαδή τους ανθρώπους που επιβαρύνουν,είναι βλαβεροί, πολλές φορές υποχθόνιοι και σίγουρα καταπιεστικοί. Τα άτομα που τείνουν σε τέτοια συμπεριφορά δυστυχώς για εμάς τις -αθώες και δενέχωπειράξειούτεμύγα ψυχές- δεν είναι εύκολο να "φανερωθούν".

Δεν είναι βέβαια απαραίτητο ότι όλοι όσοι μας πλησιάζουν είναι "τοξικοί". Για αυτό και δεν πρέπει όλους να τους αντιμετωπίζουμε εχθρικά και αρνητικά.

Στην τελική : " Δεν φταίνε οι άλλοι που "πέσαμε" σε λάθος ανθρώπους, φταίμε εμείς που όταν το καταλάβαμε δεν απομακρυνθήκαμε".

And after all:

with love,

Αθηνά


Featured Posts
Ελέγξτε πάλι σύντομα
Μείνετε συντονισμένοι...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page