top of page

HUGE BEAUTY REVIEW

Hey αγαπημένοι μου areporters, κάνω comeback με ένα μεγάλο,γιγαντοτεράστιο review καλλυντικών! Κρατήστε σημειώσεις και έπειτα περιμένω τη γνώμη σας!

όλα τα προϊόντα της φωτογραφίας τα έχω δοκιμάσει, έχουμε και λέμε:

Οι κρέμες:

1) Aveeno ενυδατική προσώπου και ματιών ultra calming που είναι φοβερή γιατί μειώνει τις κοκκινίλες του προσώπου και έχει αντηλιακό δείκτη προστασίας.

2) Κρέμα σώματος Body Shop με άρωμα παπάγιας, που μυρίζει τέλεια σαν να βγήκες μόλις από το ντουζ. Ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα.

Η c-c κρέμα erre due:

Αντί να αγοράσεις make-up δοκίμασε αυτή τη c-c (colour correcting creme) της Erre due,είναι το ίδιο καλυπτική γιατί περιέχει χρώμα και ενυδατώνει αφού περιέχει 7 ιδιότητες σε μια. Περιποιείται το δέρμα ενώ έχει δείκτη προστασίας srf 20.

Η πούδρα,erre due:

Σούπερ καλυπτική και αυτή,η 101 camouflage powder δεν κάνει λιπαρό το δέρμα και αφήνει την επιδερμίδα ματ και ανέπαφη για ώρες!

Οι σκιές ματιών:

1) Η παλέτα the Nudes από τη Maybelline New york,έχει 12 αποχρώσεις nude,καφέ και μαύρου. Εύκολη εφαρμογή και υπέροχα χρώματα για να διαλέξετε!

2) Το σετ 4 σκιών essence quatro,θα γίνει ένα από τα βασικά κομμάτια του νεσεσέρ σας αφού έχει 4 υπέροχα χρώματα που συνδυάζονται μεταξύ τους για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Τα κραγιόν:

1) Το καφέ είναι διαχρονικά στη μόδα,για αυτό και εγώ επιλέγω το PUPA VELVET MATT no 103. Ταιριάζει τέλεια σε όλες τις επιδερμίδες και είναι σταθερό,δεν ξεθωριάζει!

2) Το agressive κίτρινο είναι μια πιο θαρραλέα επιλογή! Το δικό μου είναι Flormar no DSO6. Φωτεινό χρώμα,με μεγάλη διάρκεια.

Και τέλος,το βερνίκι νυχιών:

Αγαπημένο glitter με χρώμα που μένει ανεξίτηλο ακόμα και μετά από πολύ καιρό. Maybelline colorshow no 419, spark the night!

Hope you liked it!


Featured Posts
Ελέγξτε πάλι σύντομα
Μείνετε συντονισμένοι...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page