top of page

Lactacyd Products - Presentation/Review

Γνωρίζουμε ότι η υγεία και η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Η καθαριότητα και η υγιεινή των ευαίσθητων ζωνών, αποτελεί για τις γυναίκες σημαντικό πρόβλημα στη σύγχρονη ζωή.

Το Lactacyd με την δημιουργία προϊόντων καθημερινής υγιεινής και περιποίησης, έρχεται να μας "λύσει" τα χέρια σε αυτό το πρόβλημα.

Παρακάτω σας παρουσιάζω τα προϊόντα:

1. Το Lactacyd Fresh Gel, είναι τζελ καθαρισμού δερματολογικά ελεγμένο και στοχεύει κατά της δυσοσμίας. Αρκετά χρήσιμο για τις γυναίκες που κυριολεκτικά "τρέχουν όλη μέρα" αφού μπορείτε να το χρησιμοποιείτε κάθε μέρα!

2. Το Lactacyd Sensitive, είναι ήπια λοσιόν καθαρισμού δερματολογικά ελεγμένη για ευαίσθητο δέρμα, για όλες εμάς που έχουμε αλλεργία στο άρωμα. Η σύνθεση της είναι χωρίς σαπούνι για να μην προκαλεί ενοχλήσεις και παράλληλα να καθαρίζει το δέρμα. oh yes! 2 σε 1!

3. Το Lactacyd Pharma Antifungal, είναι υγρό καθαρισμού με ΑΝΤΙΜΥΚΗΤΙΑΣΙΚΟΥΣ παράγοντες. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα calendula, το συγκεκριμένο καθαριστικό υγρό στοχεύει στην ανακούφιση από μυκητιασικές λοιμώξεις είναι γυναικολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό.

4. Και τέλος, το Lactacyd Pharma Soothing είναι καταπραϋντικό καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή, που συνεισφέρει στην ανακούφιση και τα συμπτώματα όπως ερεθισμός, κνησμός και ερυθρότητα. Προϊόν γυναικολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό.

My thoughts: Όντας γυναίκα,θεωρώ ότι είναι σημαντικό να νιώθεις υγιείς και άνετη με το σώμα σου! Τα προϊόντα Lactacyd σε βοηθούν να το πετύχεις γιατί είναι φαρμακευτικά, υποαλλεργικά και γυναικολογικά ελεγμένα! Δεν είναι τυχαίο που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των γυναικών παγκοσμίως! Μπορείτε να βρείτε το Lactacyd σε:

  • φαρμακεία

  • σούπερ-μάρκετ (καταστήματα καλλυντικών)

  • Η σειρά Lactacyd Pharma είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στο φαρμακείο σας.

With love,

Αθηνά


Featured Posts
Ελέγξτε πάλι σύντομα
Μείνετε συντονισμένοι...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page