top of page

4 λόγοι που μελαγχολείς γιατί είσαι single & 4 λόγοι που πραγματικά το διασκεδάζεις!

Ας το παραδεχτούμε το single life,δεν αρέσει σε όλους. Σίγουρα μάλιστα αν βγήκες πρόσφατα από μια μακροχρόνια σχέση,έχεις "συνηθίσει" να ζεις έτσι για μεγάλο διάστημα της ζωής σου.

4 λόγοι που μελαγχολείς:

1. Τα ζευγαράκια που βλέπεις στο δρόμο,να σαλιαρίζουν. Το γεγονός ότι έχει γεμίσει η αρχική σου με ερωτευμένους,που έχουν λυσσάξει να εκφράσουν τον έρωτα τους ιντερνετικά. Είσαι σε φάση "μα καλά είναι όλοι βαλτοί;"

2. Το άγχος που σε πιάνει,ότι θα μείνεις αιωνίως μόνος/η και ποτέ δεν θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει και ότι θα καταλήξεις γέρος/ γρια και για παρέα θα έχεις 3.000 γάτες και θα πίνεις μπύρες και θα τρως πίτσα και μπλα μπλα μπλα μπλα,δράμα.

3. Το ότι στην αρχή τουλάχιστον,δεν το ξέρουν όλοι ότι χώρισες και κάποιοι ρωτούν για το πρόσωπο. Οπότε η αντίδραση σου είναι κάπως έτσι:

4. Όπως ανέφερα και πριν,το θέμα της συνήθειας,είναι το πιο σπαστικό. Ακόμα και αν δεν ήσασταν πολύ καιρό μαζί ή δεν ήσασταν τόσο δεμένοι,είχες συνηθίσει να είναι κομμάτι της καθημερινότητας σου. Μια καλημέρα & μια καληνύχτα.

4 λόγοι που το διασκεδάζεις: 1. Επιτέλους! Έχεις χρόνο να αρχίσεις εκείνο το χόμπι που ήθελες τόσο καιρό,να ξεκινήσεις τρίτη γλώσσα και να αρχίσεις το διδακτορικό σου. Yeah! Όχι,ότι μια φυσιολογική σχέση θα σε εμποδίσει,αλλά όπως και να το κάνουμε τώρα έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

2. Θα αρχίσεις να δένεσαι περισσότερο με τους φίλους σου. Όπως είναι λογικό,θα αρχίσετε να κάνετε περισσότερη παρέα από ότι πριν και θα θυμηθείς ότι σου είχε λείψει αυτό.

3. Δεν θα σε νοιάζει πως φαίνεσαι. Ακόμα και αν είσαι απεριποίητος/η ή αν δεν πρόλαβες να ετοιμαστείς. Δεν λέω ότι θα παραιτηθείς,αλλά σίγουρα θα είσαι πιο άνετος/η απο ότι πριν που ήσουν σε σχέση.

4. Σταδιακά, ο χρόνος θα γιατρέψει τον πόνο και θα καλύψει την γκρίνεια που πιθανώς να ένιωσες πριν. Θα μάθεις ναστηρίζεις & να αγαπάς τον εαυτό σου. Μόλις το κάνεις αυτό,θα διαπιστώσεις ότι μπορεί να κάνεις λάθη αλλά σίγουραμαθαίνεις από αυτά και θα είσαι προετοιμασμένος/η για το μέλλον! Και αν εσύ σ'αγαπάς,γιατί να μην σ'αγαπήσει και κάποιος άλλος;


Featured Posts
Ελέγξτε πάλι σύντομα
Μείνετε συντονισμένοι...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page