top of page

1st New Generations Fashion Lines by Stylexpo.

Hello darlings,


λίγες μέρες έμειναν για παρουσίαση των σχεδιαστών της New Generations Fashion Lines και οι προετοιμασίες συνεχίζονται καθώς η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο για τη μεγάλη βραδιά!



Η αγορά έχει δεχθεί με πολύ καλά σχόλια την ιδέα να παρουσιάζουν τη δουλειά τους οι νέοι σχεδιαστές δύο φορές το χρόνο. Αρκετές είναι οι εταιρίες επίσης που θέλησαν να υποστηρίξουν γενικά τις προσπάθειες της Νέας Γενιάς στηρίζοντας την Κιβωτό και τους σχεδιαστές. Αναμένεται λοιπόν και η προσέλευση των ενδιαφερομένων στις 26 Σεπτεμβρίου να είναι έντονη.

Έχουν προσκαλεστεί όλοι οι καταξιωμένοι σχεδιαστές της Αθήνας, μεγάλοι κατασκευαστές ενδυμάτων, show rooms, καταστήματα και δημοσιογράφοι προκειμένου να γνωρίσουν και να προβάλλουν τα νέα ταλέντα.





Αρκετοί ήταν και οι δύσπιστοι που δεν πίστευαν ότι τελικά οι νέοι σχεδιαστές θα κατάφερναν να ολοκληρώσουν συλλογές αυτή την εποχή, για ένα τόσο σοβαρό fashion event. Σπεύδουν λοιπόν τώρα να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους για το επόμενο.

Τη διοργάνωση θα διανθήσει μια εικαστική πρόταση του καλλιτέχνη Χρήστου Πετρίδη. Δύο γλυπτά τα οποία διατίθενται για την υποστήριξη της «Κιβωτού του κόσμου».

Οι σχεδιαστές που κατόρθωσαν να φθάσουν στη παρουσίαση των κολεξιόν τους στις 26 Σεπτεμβρίου και τους αξίζουν συγχαρητήρια και ευχές για καλή αρχή στη καριέρα τους και καλή επιτυχία είναι με αλφαβητική σειρά:

Aleema – Χριστίνα Τυφούδη Alexandra Fardi – Αλεξάνδρα Φαρδή Amalias Little Store – Αιμιλία Κωνσταντινέα Atelier Ntove – Αναστάσιος Ντοβέτογλου Bou Bou – Νατάσσα Τάντουλα

With love,

Αθηνά



Featured Posts
Ελέγξτε πάλι σύντομα
Μείνετε συντονισμένοι...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page