top of page

Absolute New York & Nicka K New York make up.


Hello darlings,στο σημερινό beauty post σας παρουσιάζω ορισμένα προϊόντα από τις εταιρείες Absolute New York & Nicka K New York.

Παρακάτω θα δείτε τα προϊόντα καθώς και το μακιγιάζ που δημιούργησα εγώ με αυτά.

Το lip liner, "Waterproof Gel" είναι long wear δηλαδή μένει σταθερό πολλές ώρες και ειδικά η συγκεκριμένη απόχρωση είναι μια από τις αγαπημένες μου γιατί χρωματικά ταιριάζει με πολλά κόκκινα κραγιόν που σίγουρα όλες έχουμε στη συλλογή μας. (NFB73-True Red,Absolute New York).

Ακολούθως, το υγρό κραγιόν "Velvet Lippie" είναι από τα καλύτερα της κατηγορίας του καθώς στεγνώνει κατευθείαν μετά την εφαρμογή και το χρώμα παραμένει σταθερό έπειτα από ώρες.(AVL16-Absolute New York)

Η παλέτα των σκιών έχει όλα τα χρώματα που χρειάζεσαι για ένα φθινοπωρινό μακιγιάζ. Οι σκιές έχουν αρκετά καλή απόδοση,χρειάζονται όμως παραπάνω από μια εφαρμογές για να αναδειχθεί το χρώμα τους. Για πιο απαλό αποτέλεσμα,προτιμήστε ένα πέρασμα.(True Palletes Element-Absolute New York)

Το primer,τοποθετείται πριν το μακιγιάζ σαν βάση. Το συγκεκριμένο όπως μπορείτε να διαπιστώσετε είναι διάφανο & αποτελεί μια αόρατη "ασπίδα". Είναι Paraben Free & Oil Free.(Flawless Face-Absolute New York)

Το eyeliner είναι επίσης σταθερό για πολλές ώρες και έχει έντονη χρωματική απόδοση,όπως και η mascara η οποία προσδίδει όγκο στις βλεφαρίδες.

(Eyeliner: Artliner Pen NY 050Black,Mascara: Power Lash Voluming Mascara και τα δυο από Nicka K New York)

Το προσωπικό μου αγαπημένο ωστόσο ήταν αυτό το lip balm καθώς δεν έχω βρει αντίστοιχο προϊόν που να ενυδατώνει σε βάθος τα χείλη χωρίς όμως να τα αφήνει λιπαρά ή κολλώδη,όταν στεγνώνει αφήνει ένα απαλό ροζ-κόκκινο χρώμα.

(Hydro Care Lip Balm-Absolute New York)

Και τέλος σας παρουσιάζω το μακιγιάζ που έκανα εγώ χρησιμοποιώντας τα παραπάνω:

Hope you enjoyed it!

With love,

Αθηνά

Featured Posts
Ελέγξτε πάλι σύντομα
Μείνετε συντονισμένοι...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page