top of page

Fashion News: KENZO X HM.

Hey darlings,απίστευτα νέα στα fashion news Σαββατοκύριακου!

Αποκαλύθφηκαν οι πρώτες εικόνες του Jean-Paul Goude για την καμπάνια KENZO x HM.

Η HM αποκαλύπτει με υπερηφάνεια τις πρώτες εικόνες της νέας αυτής συνεργασίας με την υπογραφή του θρυλικού image maker προσωπικοτήτων από τον χώρο της μόδας όσο και της μουσικής Jean-Paul Goude,στις οποίες εμφανίζονται ο Chance The Rapper,η Iman και ο ράπερ Suboi. Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν επτά παγκοσμίως διάσημες προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας,της μουσικής,των τεχνών και του ακτιβισμού. Με τους Chance,Iman & Suboi να αποκαλύπτουν τα πρώτα κομμάτια της συνεργασίας KENZO X HM ως πρεσβευτές της καμπάνιας.

Για τη συγκεκριμένη καμπάνια ο Goude αξιοποίησε το προσωπικό του στυλ χειροποίητου κολλάζ,κόβοντας και μοντάροντας ξανά τις εικόνες για να εκφράσει την υπερβολή και τον χαρακτήρα της συλλογής.

Τις πρώτες εικόνες της συλλογής συνοδεύουν τρία βίντεο του Σουηδού σκηνοθέτη Max Vitali με συνεντεύξεις των Chance, Iman και Suboi. Η πλήρης καμπάνια KENZO x H&M θα κάνει το ντεμπούτο της στις 17 Οκτωβρίου με όλο το πρωταγωνιστικό καστ της καμπάνιας, το οποίο συμπληρώνουν η Rosario Dawson, ο Ryuichi Sakamoto, η Chloe Sevigny και ο Xiuhtezcatl Martinez. Η συλλογή KENZO x H&M θα είναι διαθέσιμη σε πάνω από 250 καταστήματα της H&M ανά τον κόσμο, καθώς και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, από τις 3 Νοεμβρίου 2016.

With love,

Αθηνά

Featured Posts
Ελέγξτε πάλι σύντομα
Μείνετε συντονισμένοι...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page