top of page

Wash & go! Review & Giveaway.

Την σειρά περιποιήσης μαλλιών wash & go! την γνώριζες. Αυτό που δεν γνώριζες είναι ότι πρόσφατα ανανεώθηκε και επέστρεψε δυναμικά για να "κατακτήσει" τα μαλλιά σου!

Από το 1987 που γεννήθηκε το πρώτο Wash & Go μας προσφέρει εξαιρετικά υγιή, δυνατά και όμορφα μαλλιά. Με λύσεις για τη γυναίκα, τον άνδρα αλλά και ολόκληρη την οικογένεια, έχει καταφέρει να γίνει το αγαπημένο shampoo brand κατάλληλο για όλους!

Το Wash & Go μας επανασυστήνεται με νέα βελτιωμένη φόρμουλα, φρέσκια εμφάνιση και δροσερά αρώματα. Κάθε προϊόν Wash & Go είναι μια δήλωση αγάπης για τα μαλλιά, που δημιουργήθηκε για να εξασφαλίσει ολιστική περιποίηση προστασίας και ομορφιάς με μια κίνηση: Just Wash & Go!

REVIEW

Το Wash & Go με εκχύλισμα βοτάνων, γνωστά για τις ιδιότητες που έχουν να εξομαλύνουν και να διατηρούν τη φυσική ισορροπία της τρίχας, είναι ιδανικό για λιπαρά μαλλιά. Η σύνθεσή του καθαρίζει το δέρμα του κεφαλιού, ρυθμίζει την υπερβολική έκκριση σμήγματος και κρατάει για περισσότερο χρόνο τα μαλλιά φρέσκα, καθαρά και ανάλαφρα.

Οι 5 δράσεις του σαμπουάν προσφέρουν καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά,τα αναζωογονούν σε βάθος και τα περιποιούνται.Τα μαλλιά όντως είναι πιο υγιή και λεία ιδιαίτερα έπειτα από συστηματική χρήση.

GIVEAWAY

Επειδή όμως τα λόγια είναι περιττά,εάν θέλεις και εσύ να "διεκδικήσεις" το σετ Wash & Go, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

1) Like Athena's Report & Wash & go Greece,προσκάλεσε 2 φίλους σου στα σχόλια της σχετικής δημοσίευσης!

2) Δημόσια κοινοποίηση της δημοσίευσης.

3) Ακολούθησε τα Instagram accounts: @washandgogreece & @athenas_report και κάνε Repost τη φωτογραφία του διαγωνισμού!

Οι νικητές που θα προκύψουν θα είναι 3!

Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια από 24/2/2017-10/3/2017 και ισχύει για κατοίκους Ελλάδας!

GOOD LUCK!

Featured Posts
Ελέγξτε πάλι σύντομα
Μείνετε συντονισμένοι...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page