top of page

Cat with Hat: Review & Giveaway!


Hello darlings,σε αυτό το post θα σας παρουσιάσω 2 νέα προϊόντα της ελληνικής εταιρείας Cat with Hat: το Body Cream Bubblemix & Body Scrub Bubblemix!

Αρχικά η εταιρεία με σήμα κατατεθέν τον γάτο με το καπέλο έχει φυσικά προϊόντα περιποίησης χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες,μοναδικά αρώματα, χρώματα και φυσικά όλα είναι χειροποίητα, paraben free και αντιτίθενται στο animal testing.

Λίγα λόγια για τα προϊόντα:

  • το Body Cream Bubblemix: Είναι μια απαλή κρέμα με πλούσια, βελούδινη υφή για το σώμα. Περιέχει λάδι οργανικής καλλιέργειας πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά, όπως πολυφαινόλες, το οποίο αποτρέπει τη πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Το έλαιο αβοκάντο και το βούτυρο καριτέ, πλούσια σε λιπαρά οξέα και βιταμίνες, ενυδατώνουν και χαρίζουν ελαστικότητα και μεταξένια υφή, ενώ τα μοναδικά της αρώματα αφήνουν την επιδερμίδα μεθυστική.Όλα τα παραπάνω,στην πιο χαριτωμένη συσκευασία 200 ml.

  • το Body Scrub Bubblemix: Είναι ένα απολεπιστικό σώματος πλούσιο σε φυσικά έλαια ,όπως λάδι ελιάς οργανικής καλλιέργειας πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά, έλαιο αβοκάντο, βούτυρο καριτέ και μελισσοκέρι που ενυδατώνουν και χαρίζουν ελαστικότητα και μεταξένια υφή στην επιδερμίδα. Οι κόκκοι από αλάτι νεκράς θάλασσας απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και ενισχύουν την ανανέωση της επιδερμίδας. Μετά την απολέπιση η επιδερμίδα είναι μοναδικά απαλή και λεία. Τα 2 προϊόντα είναι προτιμητέο να εφαρμόζονται σε συνδυασμό μετά το ντούζ έτσι ώστε να είναι ακόμα πιο αποτελεσματικά!

Giveaway!

Αν θέλεις κι εσύ να κερδίσεις το υπέροχο αυτό giftbox της Cat with Hat με άρωμα τσιχλόφουσκας,δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

1) Like στο Facebook page Cat with Hat & Athena's Report

2) Δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού & προσκάλεσε 2 φίλους σου στα σχόλια κάτω από την φωτογραφία.

3) Ακολούθησε τα Instagram Accounts: athenas_report & catwithhat.naturalproducts

Ο διαγωνισμός ισχύει από 22/05/2017-30/05/2017 για κατοίκους Ελλάδας!

GOOD LUCK!

Featured Posts
Ελέγξτε πάλι σύντομα
Μείνετε συντονισμένοι...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page