top of page

Beauty Test Drive: Bioselect Organic Products,Sun Protection series.

Hello darlings,σε αυτό το beauty test drive post δοκιμάζουμε τη νέα αντηλιακή σειρά της εταιρείας Bioselect,η οποία είναι γνωστή για τα υψηλούς ποιότητας προϊόντα της βασισμένα σε φυτά βιολογικής καλλιέργειας.

1. Sun expert Face Cream for all skin types. (SPF 10).

Για αρχή δοκίμασα την αντηλιακή κρέμα προσώπου η οποία περιέχει εκχύλισμα μυρτιάς,αλόης & έλαιο φραγκόσυκου. Κατά την άποψη που,είναι αρκετά ευεργετικό τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά στη περιποίηση του προσώπου μας να περιέχουν οργανικά φυσικά συστατικά,η συγκεκριμένη κρέμα ημέρας απλώνεται εύκολα με μικρή ποσότητα όμως ετσι ώστε να μη "βαρύνει" το πρόσωπο.

2. Olive Sun Milk for Face & Body (SPF 15).

Έπειτα δοκίμασα το αντηλιακό γαλάκτωμα το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για το πρόσωπο είτε για το σώμα. Περιέχει έλαιο αβοκάντο & χυμό αλόης. Να επισημάνουμε ότι και τα δυο προϊόντα διαθέτουν έλαιο Dictamelia που προστατεύει τη δράση των ελεύθερων ριζών και ενισχύει την άμυνα του δέρματος.

Καταλήγοντας,πρόκειται για δυο αρκετά αποδοτικά προϊόντα όσον αφορά το κομμάτι της αντηλιακής προστασίας,αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι για την καλύτερη προστασία μας από τις ακτίνες του ηλίου είναι απαραίτητη η συχνή ανανέωση του αντηλιακού!

Featured Posts
Ελέγξτε πάλι σύντομα
Μείνετε συντονισμένοι...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page