top of page

Messinian Spa: Review & Presentation.

Hey loves! Πρόσφατα δοκίμασα ορισμένα νέα προϊόντα από την εταιρεία Messinian Spa,πριν προχωρήσουμε στο Review & την Παρουσίαση,ας δούμε λίγα λόγια για την εταιρεία:

Τα Messinian Spa είναι προϊόντα εμπλουτισμένα με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Καλαμάτα, παγκοσμίως γνωστό λόγω της προέλευσής του και για την αντιοξειδωτική και θρεπτική του δράση, συνδυασμένο με συστατικά εμπνευσμένα από τη βόρεια Ελλάδα έως την Κρήτη, όπως σύκο, ρόδι, πορτοκάλι, σταφύλι, μέλι, χαμομήλι, σιτάρι, ιπποφαές, δίκταμο, φραγκόσυκο. Το ελαιόλαδο αγοράζεται από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεσσηνίας, ένα συνεταιρισμό αγροτών του Μεσσηνιακού νομού, που ιδρύθηκε το 1987.

Body Butter (organic olive oil,pomegranate & honey):

Βούτυρο σώματος πλούσιο σε βούτυρο καριτέ και κακάο, με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, μέλι, ρόδι, αμυγδαλέλαιο, καλέντουλα, ιπποφαές, αλόη, βιταμίνες Β5(πανθενόλη), Α και Ε. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και απορροφάται γρήγορα καθώς επίσης ενυδατώνει σε βάθος.

REVIEW & PRESENTATION:

Micellar Lotion Ντεμακιγιάζ 3 σε 1 με βιολογικό εκχύλισμα ελιάς, βιολογική αλόη, αγγούρι, πανθενόλη (Β5) και αλλαντοΐνη: Πρόκειται για ένα διάλυμα καθαρισμού που αφαιρεί το μακιγιάζ (ακόμη και το αδιάβροχο), δεν περιέχει parabens,είναι δερματολογικά ελεγμένο και καθαρίζει σχολαστικά το πρόσωπο, τα μάτια, τα χείλη και το λαιμό , ενώ σέβεται τη φυσική ισορροπία του δέρματος.Για να το εφαρμόσετε,χρησιμοποιήστε λίγη ποσότητα σε ένα βαμβάκι και καθαρίστε καλά το πρόσωπο. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.

Απαλό καθαριστικό προσώπου (Face Wash) με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, χυμό πορτοκαλιού και εκχύλισμα αγγουριού: Επίσης καθαρίζει σε βάθος και απομακρύνει ρύπους, λιπαρότητα και make-up. Περιέχει βιολογικό εκχύλισμα ελιάς και χαμομηλιού, ελληνικό τσάι βουνού, αλλαντοΐνη, αλόη και πανθενόλη, συστατικά που είναι γνωστά για τις καταπραϋντικές τους ιδιότητες. Χρησιμοποιείται σαν κανονικό καθαριστικό προσώπου και χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό.

Hair & Body Mist (καρπούζι):

Είναι απαραίτητο για τις μέρες που χρειάζεται να ανανεώσεις άμεσα το άρωμα σου, είναι πολύ πρακτικό και αναζωογονητικό και φυσικά εντ Το Messinian Spa Καρπούζι hair & body mist διαθέτει ένα φρέσκο, ιδιαίτερο άρωμα και μια ενυδατική σύνθεση με βιολογικό εκχύλισμα ελιάς και πανθενόλης που περιποιείται την επιδερμίδα και τα μαλλιά. Το προϊόν δεν περιέχει parabens,αλλά αλκοόλ φυσικής προέλευσης.

With love,

Αθηνά

Featured Posts
Ελέγξτε πάλι σύντομα
Μείνετε συντονισμένοι...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page