top of page

"ME GUSTO" και μεράκι δοκιμάζεις τις καλύτερες γεύσεις της Μεσογειακής κουζίνας.


Το εστιατόριο "Me Gusto" έχει ανοίξει τις πόρτες του από τον Ιανουάριο του 2014 και βρίσκεται μακριά από την βαβούρα της πόλης αρκετά κοντά στον Υμηττό. Η ιδανική του τοποθεσία σε συνδυασμό με την αίσθηση ζεστασιάς που παρέχει σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι όντως "σαν στο σπίτι σου".

Η μεσογειακή κουζίνα είναι η βασική "πρωταγωνίστρια" του μενού το οποίο διαμορφώνεται ανάλογα με την εποχή από τον σεφ Δημήτρη Πολίτη και την κυρία Έφη. Οι θαμώνες λοιπόν έχουν τη χαρά να απολαμβάνουν διάφορες γεύσεις μέσα στη πάροδο του χρόνου. Και το καλύτερο; Κάθε Παρασκευή το Me Gusto ετοιμάζει δύο νέα πιάτα για το Σαββατοκύριακο για να μη βαρεθείτε ποτέ.

Οι πολλές επιλογές σε ορεκτικά,σαλάτες και κυρίως πιάτα είναι ένα από τα πολλά του προτερήματα που το καθιστούν ιδανικό σημείο συνάντησης τόσο για παρέες όσο και για ιδιαίτερες περιστάσεις,όπως διοργάνωση πάρτι γενεθλίων! Αν είσαι φίλος του Me Gusto και γιορτάζεις ή έχεις γενέθλια μπορείς να προπαραγγείλεις το μενού που θες δύο μέρες πριν και να γιορτάσεις τα γενέθλια σου από Δευτέρα έως και Παρασκευή με έκπτωση 15%! Με τα πιάτα που θες εσύ και εκτός καταλόγου.

(Me at Me Gusto)

Μην ξεχνάς λοιπόν! Οι καλύτερες συναντήσεις γίνονται Me Gusto στη διεύθυνση Σύμης 20 και Ελευθερίου Βενιζέλου στον Χολαργό. Αν είσαι φαν της μεσογειακής κουζίνας και αγαπάς το καλό φαγητό το Me Gusto σε περιμένει να το ανακαλύψεις όλο το χρόνο!

Ακολούθησε το "Me Gusto" στα Social Media:

Featured Posts
Ελέγξτε πάλι σύντομα
Μείνετε συντονισμένοι...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page